Integritetspolicy

Hvem er vi


Vår nettsideadresse er: https://kosttilskuddogtrening.com.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler dem

Kommentarer
Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn informasjonen som vises i kommentarskjemaet, samt besøkendes IP-adresse og brukeragentstreng for å hjelpe med å oppdage spam-meldinger.

En anonymisert streng opprettet basert på e-postadressen din (også kalt en hash-verdi) kan sendes til Gravatar-tjenesten for å finne ut om du er registrert der. Personvernerklæringen for Gravatar-tjenesten er tilgjengelig på https://automattic.com/privacy/. Når kommentaren din er godkjent, vil profilbildet ditt vises offentlig sammen med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder der EXIF-data inkluderer data fra GPS-posisjon. Besøkende på nettsiden kan laste ned og hente all posisjoneringsinformasjon fra bilder på nettsiden.

Kontakt skjema


Informasjonskapsler


Hvis du legger igjen en kommentar på nettsiden vår, kan du velge å lagre navn, e-postadresse og nettsideadresse i informasjonskapsler. Dette er for enkelhets skyld, slik at du ikke trenger å fylle ut denne informasjonen på nytt neste gang du skriver en kommentar. Disse informasjonskapslene er gyldige i ett år.
Hvis du besøker vår påloggingsside, vil vi sette en midlertidig informasjonskapsel for å sjekke om nettleseren din godtar dem. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlig informasjon, og den forsvinner når du lukker nettleseren din.


Når du logger inn, vil vi også lage flere informasjonskapsler for å lagre informasjon om din pålogging og dine valg for utforming av skjermoppsettet. Innloggingsinformasjonskapsler er gyldige i to dager og informasjonskapsler for valg av layout er gyldige i ett år. Hvis du krysser av for ”Husk meg”, vil informasjonskapselen din forbli i to uker. Hvis du logger ut av kontoen din, vil påloggingsinformasjonskapslene bli slettet.


Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil en ekstra informasjonskapselfil bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlig informasjon, men indikerer bare post-ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den er gyldig i 1 dag.
Innebygd innhold fra andre nettsteder


Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (som videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsider oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt den andre nettsiden.


Disse nettstedene kan samle inn informasjon om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ytterligere tredjepartssporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen din med dette innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det aktuelle nettstedet.


Analyse

Hvem vi deler dataene dine med
Hvor lenge vi beholder informasjonen din
Hvis du skriver en kommentar, vil kommentaren og dens metadata bli lagret på ubestemt tid. Grunnen til dette er at vi må kunne finne og godkjenne oppfølgingskommentarer automatisk og ikke sette dem i kø for vurdering.


For brukere som registrerer seg på nettstedet ditt (hvis noen), lagrer vi også personopplysningene de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere eller slette sine personlige data når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.


Hvilke rettigheter har du over dataene dine


Hvis du har en konto eller har skrevet kommentarer på denne nettsiden, kan du be om en eksportfil med personopplysningene vi har om deg, inkludert all informasjon du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter all personlig informasjon vi har om deg. Dette inkluderer ikke informasjon som vi må lagre for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.
Hvor vi sender informasjonen din
Kommentarer fra besøkende kan sjekkes via en automatisert spam-deteksjonstjeneste.