Hem » Blogg » Ripped Hardcore – Test og anmeldelse

Ripped Hardcore – Test og anmeldelse

De siste 2-3 ukene har jeg testet Ripped Hardcore fra Chained Nutrition. Ripped Hardcore kommer i tablettform og skal øke fettforbrenningen din ifølge reklame og markedsføring. Dette burde tas med en klype salt, men produktene er fortsatt interessante av andre grunner.

Klikk her for å lese mer og kjøpe hos Gymgrossisten!

Artiklene våre inneholder annonser

Øker Ripped Hardcore virkelig fettforbrenningen?

Ripped hardcore Test og anmeldelse

Som jeg nevnte skal man ta reklamen og markedsføringen for Ripped Hardcore med en klype salt. Dette gjelder også en stor del av reklamen innenfor kostholdsindustrien (og øvrig reklame for den del…)

Vi ser på pris, kundeanmeldelser og produktets innhold når vi velger våre produkter som er best i tester.

Men med det sagt er det faktisk sant at Ripped Hardcore øker fettforbrenningen din. Det man skal ta med en klype salt er at det skal være noe “magisk” ved produktene og at den gir store resultater. Produktet øker som sagt forbrenningen, men det er marginalt. Grunnen til det er innholdet som blant annet består av koffein og sterkt krydder. At koffein og sterkt krydder øker kroppsvarmen/forbrenningen finnes det mange studier på, blant annet disse to:

Metabolic effects of caffeine in humans

Effect of chili pepper and metabolic rate

Som sagt er effekten veldig liten helhetlig sett. Er man ute etter å gå ned i vekt er det aller viktigste å ligge på et kaloriunderskudd. Dette er lettest gjennom å endre kostholdet.

Det påstås til og med at Ripped Hardcore skal gi en sultdempende effekt, men det er ikke noe jeg har kjent på. Om det faktisk gjør det tror jeg effekten er nokså liten.

Å bruke Ripped Hardcore som PWO

Grunnen til at jeg kjøpte produktet er som dere kanskje forstår ikke fordi jeg ville ha en “fettforbrenner”. Jeg var mer interessert i dets innhold som PWO. Ripped Hardcore inneholder hele 293 milligram koffein per kapsel. Koffein er som mange sikkert vet hovedinnholdet i de fleste pre workout-tilskudd.

Ripped hardcore som PWO
Ripped Hardcore finnes som kapsler med hele 293 mg koffein per kapsel.

Ettersom jeg tåler koffein nokså godt har jeg tatt to kapsler som PWO før mine nyligste treningsøkter. Effekten er helt klart sterk, nesten 600 mg gjør deg gira. Likevel er ikke effekten like bra som i en ren PWO, som for eksempel Mutant Madness. I en klassisk PWO finnes det foruten om koffein ofte mange andre stoffer som forbedrer effekten, for eksempel Beta Alanine og L-arginin.

Så effekten jeg fikk ut av Ripped Hardcore som en PWO var først og fremst et koffein-kick. Det er ikke fy skam det heller, men spørsmålet er hvor stor forskjell det er i forhold til å bare ta rene koffeintabletter. Hadde produktet vært dyrt hadde det neppe vært verdt det, men nå er det faktisk et 2 for 1 tilbud på GymGrossisten, to bokser koster 329 kroner.

Klikk her for å lese mer og kjøpe hos Gymgrossisten!

Fordeler

Å bruke Ripped Hardcore som en PWO har fordelen at tilskuddet er i kapselform. Dette gjør det veldig enkelt å ha med seg og ta før treningsøkten. Om man for eksempel bruker aminosyrer før og etter i tillegg til en PWO blir jo det flere forskjellige shakes å ha med seg om man trener før eller etter skole/jobb.

Selv om produktet er lite “hypet” har den en viss effekt på forbrenningen og fremmer vektnedgang. Selv om den fysiske effekten er veldig liten skal man ikke undervurdere den psykiske effekten av at man kjenner man gjør alt man kan for å optimalisere og maksimere resultatene sine. Man kan rett og slett bli mer gira under treningsøkten. Jeg har nevnt denne psykologiske effekten av kosttilskudd før, og det er noe jeg virkelig tror kan gi resultater.

Ulemper

En ulempe er at produktet ikke har en så stor innvirkning på forbrenning og vekt som visse kanskje tror etter å ha sett reklamer om det. En annen ulempe er at om man bruker den som en PWO så er den ikke på samme standard som en god og klassisk PWO.

Ripped Hardcore sammendrag

For å konkludere er Ripped Hardcore et produkt som kan gi noen ekstra prosenter effekt ved vektnedgang. Denne effekten er veldig liten, og den absolutt største faktoren er ens kosthold. Men den kan gi en ganske sterk psykologisk effekt som ikke skal undervurderes. Ripped Hardcore kan gjerne brukes som en PWO, og ettersom den kommer i tablettform er den enkel og smidig å ta med seg.

Det er kanskje ikke det beste og mest nødvendige kosttilskuddet man bruker hele året rundt. Men det kan selvfølgelig være kult å prøve en gang.

Klikk her for å lese mer og kjøpe hos Gymgrossisten!

Oppdatert 28-12-2022