Hem » Blogg » Beste Power tower 2024 » Guide & Test

Beste Power tower 2024 » Guide & Test

Med en power tower kan du i prinsippet trene hele kroppen. Redskapet er dermed et perfekt tilskudd til hjemmetreningen. Legg til en vektvest eller et dipsbelte så får du en ordentlig hard treningsøkt.

Artiklene våre inneholder annonser

Hva er en power tower?

Med en power tower kan du trene store deler av kroppen med hjelp av kroppsvekten din, eller med ekstra vekter i form av en vektvest eller et dipsbelte. Treningsredskapet er utformet som et høyt stativ med to håndtak. Du henger i stativet på albuene/underarmene samtidig som du griper håndtakene med hendene og utfører forskjellige øvelser.

Toppliste

Nedenfor har vi laget en toppliste med de beste power tower ifølge oss. Vi har gått gjennom utvalget på en rekke ulike nettbutikker og bedømmet produktene ut i fra pris, kvalitet og omtaler fra tidligere kjøpere. Vi anbefaler deg å kjøpe en power tower som gir deg mulighet til å gjøre alle ulike øvelser som dips, chins, benløft osv.

#1 Abilica Premium PowerTower 2.0

Dette er den beste utgaven av en power tower ifølge oss. Modellen er klassisk og har alle de funksjonene du trenger for en allsidig trening. Dessuten har den en overkommelig pris som gjør den prisverdig. Denne modellen er 217cm høy og veier 34kg. Maksbelastningen ligger på 250kg. Godt polstrete puter som gir god komfort.

Kjop på Gymgrossisten her

#2 Master Fitness Power Tower Silver II

En ordentlig god og prisverdig modell som har de fleste funksjoner. Eneste ulempen er at den mangler lave håndtak for dype armhevinger og lave dips. Men du kan utføre pull ups, push ups, mageøvelser, dips og chins med dette redskapet. Høyden er på 213cm og vekten på 39kg. Maksbelastningen ligger på hele 300kg.

Klikk her for å lese mer og kjøpe på CDON!

#3 inSPORTline Multifunctional PT80

Dette er litt billigere enn mange konkurrerende stativ, men er fortsatt av god kvalitet og har mange fornøyde brukere. Den har håndtak og ryggstøtte på midten som tilrettelegger for effektiv trening som dips og mageøvelser. Det øverste håndtaket er sklisikkert og i bunn finnes det håndtak for å utføre armhevinger osv. Maksbelastningen er relativt lav og ligger på 120kg, men redskapet er laget av kraftige 50x50mm stålrammer og står veldig stødig.

Klikk her for å lese mer og kjøpe på CDON!

Derfør bør du trene med en power tower

Med dette redskapet kan du i prinsippet trene hele kroppen. Du kan gjennomføre betydelig flere øvelser enn med for eksempel et magehjul, en magetreningsmaskin eller et dipsstativ. En av de vanligste øvelsene med treningsredskapet er rette eller skråe benløft. Denne øvelsen gir deg skikkelig god trening av magemusklene.

Du kan også trene flere andre muskelgrupper. For eksempel kan du trene rygg og biceps ved å utføre chins. En power tower tillater deg å variere mellom bredt og smalt grep i tillegg til å holde håndflatene innover eller utover. Om din power tower har håndtak på føttene kan du også trene bryst og triceps ved å gjøre dips eller dype armhevinger.

Lykke til med treningen!

Oppdatert 27-12-2022