Hem » Blogg » Beste Testosteron tilskudd 2024 – Fakta, test og beste kjøp av testobooster!

Beste Testosteron tilskudd 2024 – Fakta, test og beste kjøp av testobooster!

Du har kanskje hørt om en testobooster, testosteron tilskudd også kalt testosteronforhøyer. Disse kosttilskuddene kritiseres ofte for å være virkningsløse og en ren bløff. Men samtidig er det mange som forteller om økt styrke under treningsøkten, og generelt bedre velferd. Så hvordan er det egentlig?

Les videre for å se vår best i test med fakta og toppliste med beste testosteron tilskudd (testobooster)

Artiklene våre inneholder annonser

Testvinner beste Testosterontilskudd (Testobooster)

Du kan lese mer om disse produktene og vår test nedenfor.

Hva er en testobooster?

T-Power er den beste testoboosteren akkurat nå
T-Power, beste kjøp! Finn på: Gymgrossisten !

En testobooster er et kosttilskudd som hjelper å øke testosteronet i kroppen. Det er ganske simpelt, et høyt testosteroninnhold har mye å si innen muskeloppbygging. Dette er grunnen til det store forbruket av anabole steroider innenfor bodybuilding og lignende.

Kritikken mot testoboosters pleier ofte å være at om de virkelig hadde forhøyet testosteronet hadde de vært ulovlige, og ettersom de er lovlige kan de umulig forhøye testosteronet i kroppen. Det mange ikke får med seg er det faktum at en testosteron booster forhøyer testosteron naturlig. Dette er en vesentlig forskjell.

At et nøye utvalgt kosthold kan forhøye testosteronnivåer naturlig finnes det masse studier på, så at en testosteron booster med de riktige vitaminene fungerer er ikke så rart. Spørsmålet er bare hvor mye forskjell det er og om det er verdt det. Dette kommer jeg tilbake til lengre ned.

Testosteronnivåer i olika åldrar

Hva inneholder en testobooster?

Når det kommer til testosteronforhøyere finnes det veldig mange forskjellige produkter på markedet. Det er en veldig lukrativ bransje og dessverre finnes det mange mindre gode produkter. For eksempel tabletter med rimelig simple og virkningsløse ingredienser. Så hva må det inneholde for at den skal være best?

Noen vanlige ingredienser

Noen ingredienser som vanligvis finnes i en testobooster takket være deres gode egenskaper til å forhøye testosteron er følgende:

 • Bukkehornkløver ekstrakt (Fenugreek)
 • DAA (D-asparaginsyre)
 • Tribulus Terrestris
 • ZMA (sink og magnesium)
 • Maca-ekstrakt
 • + mye annet

Er det verdt å bruke?

En testobooster kan øke testosteronet i kroppen

Svaret på dette spørsmålet kan være både ja og nei. Formålet med en testobooster er som sagt å best mulig forhøye testosteronnivået naturlig. Om du allerede maksimerer nivåene dine så godt du kan gjennom godt kosthold, trening, søvn og mer kommer det nok ikke til å gjøre så stor forskjell.

Om du derimot kjenner at du er litt dårlig på noen punkt kan en testo booster gjøre at du får ut noen ekstra %. Under treningsøkter må man prøve å klemme ut så mange små % som mulig her og der for å maksimere resultatene sine.

Selv om man allerede passer godt på ting for å øke testosteronnivåene naturlig kan det fortsatt være verdt å prøve en testobooster. Litt fordi det er kult å prøve nye ting, men også for muligheten for at det kan funke for deg.

Hvilken er den beste testoboosteren?

Som alltid er det vanskelig å velge ut “den beste” av noen ting. Når det kommer til en testobooster er også effekten veldig individuell. Dermed må man prøve seg fram for å finne noe som best passer for akkurat seg selv. Omtrent som med en PWO.

Etter undersøkelser av forskjellige produkter når det kommer til pris, innhold og kundeanmeldelser har jeg en mening. Du kan lese mer om hvordan vi kom frem til våre testresultater her.

#1 Swedish Supplements – T-Power

(5/5)⭐⭐⭐⭐⭐ Anmeldelse » Pris kr 499 ,-

T-Power, den beste testosteronforhøyeren

T-Power fra Swedish Supplements er den beste testoboosteren akkurat nå ifølge meg. Den har flere positive anmeldelser av folk som har testet den. Innholdet er unormalt, noe jeg synes er bra. I stedet for å bare basere seg på én eneste ingrediens (tex DAA) inneholder den det pluss 7-8 andre interessante ingredienser. Skal du velge bare en testobooster synes jeg det er denne du burde satse på!

T-Power er en ny testbooster som er utgitt først i Sverige. Det er et produkt som er basert på vell studerte ingredienser, og det inneholder bare ingredienser som alle er naturlige og trygge.

200 tabletter for kr 499 ,-

Klikk her for å lese mer og kjøpe på Gymgrossisten!

No #2 Maxulin (tidligere Testomax)

(4.5/5)⭐⭐⭐⭐⭐ Anmeldelse » Pris kr 99 ,-

maxulin testomax

Maxulin® er et tilskudd spesialutviklet for menn som inneholder magnesium, sink, vitamin B6 og fenugreek. Ingredienser i Maxulin® kan redusere aldersrelaterte plager knyttet til et synkende testosteronnivå.

44 tabletter for kr 99 ,-

Klikk her for å lese mer og kjøpe på Maxulin (50% avslag)!

#3 Mutant Test, 90 caps

(4.5/5)⭐⭐⭐⭐⭐ Anmeldelse » Pris kr 299 ,-

mutant test

Mutant Test, med 90 kapsler, er en populær testosteronforsterker blant treningsentusiaster, kjent for sin kraftige og forbedrede formel. Med 18 aktive nøkkelingredienser, er den utviklet for å maksimere muskelvekst uten å miste muskelmasse.

Hovedfordelene med Mutant Test inkluderer:

 • Effektive Ingredienser: Inkluderer TestoSurge, magnesium, sink, vitamin B6, D-asparginsyre, og gurkemeie-ekstrakt.
 • Dokumentert Sikker og Effektiv: Formelen er basert på påkostede oppskrifter med dokumenterte effektive doser.
 • Fremmer Hormonproduksjon og Muskelvekst: Designet for å optimalisere hormonbalansen og støtte muskelfunksjonen.

Brukeranmeldelser fremhever effekten av Mutant Test:

 • Christina N: Opplevde umiddelbar effekt med økt utholdenhet og redusert melkesyre.
 • Ovidijus: Gir produktet en positiv vurdering.
 • Sergei T: Anbefaler produktet for de som ønsker større muskler.
 • Simon B: Omtaler produktet svært positivt.
 • Alexius T: Anbefaler for alle aldre for å øke mager muskelmasse.
 • Robin K: Føler seg mer energisk og kraftfull etter inntak.
 • Shahriyar S: Merker forskjell etter to uker, anbefaler produktet.
 • Jonas Svedman: Merket en stor forskjell, spesielt når testosteronnivået var lavt.
 • Rany T: Opplever at musklene blir hardere og en liten økning i styrke.

Dosering og Bruk:

 • Daglig Dosering: Innta 3-6 kapsler daglig, sammen med 250 ml vann, på tom mage før frokost.

90 tabletter for kr 299 ,-

Klikk her for å lese mer og kjøpe på Gymgrosssisten!

#4 STACKER2 – Testo 4-HD

(4/5)⭐⭐⭐⭐ Anmeldelse » Pris kr 479 ,-

testosteron tilskudd testo stacker

Testo 4-HD er en testosteronbooster som kommer med noen av de samme ingrediensene som andre, men den er litt dyrere. Doseringen i pakningen er god, men du må bestemme om det er verdt forskjellen i kostnad. Etter min mening, finnes det billigere alternativer, men uansett et bra produkt.

120 tabletter for kr 479 ,-

Klikk her for å lese mer og kjøpe på Gymgrossisten!

Sammendrag – Hva utgjør en bra testobooster?

Når det kommer til testosteronboostere så er det flere variabler som kommer i bildet. Har du lavt testosteron på grunn av underernæring (av for eksempel Sink eller Vitamin-D3)? Hvis du tar en booster med vitamin-D3 og sink, så vil det åpenbart hjelpe. Med det sagt, så finnes det også andre ingredienser som hjelper deg uansett, ikke bare fordi du har en mangel på det

Et testosteronboosterprodukt er et av de viktigste kosttilskuddene du kan ta hvis du føler at testosteronnivået er lavt. Det er viktig å forstå hvilke ingredienser som burde være i  skal være i et godt testosteronboosterprodukt.

For det første bør det inneholde ingredienser som har vist seg å øke testosteronnivået i kliniske studier. Noen av disse ingrediensene inkluderer:

 • Bukkehornkløver ekstrakt (Fenugreek)
 • D-asparaginsyre
 • Tribulus terrestris 
 • DHEA 
 • Sink 
 • Vitamin D3

For det andre bør et godt testosteronboosterprodukt inneholde riktig dosering av ingredienser. Den typiske dosen for en mann som ønsker å øke testosteronnivået vil være omtrent 1-3 kapsler per dag i omtrent 2 måneder for å føle noe effekt

Det er imidlertid også andre ting som kan øke testosteron, for eksempel har det populære adaptogenet kjent som ashwagandha vist seg å være effektivt for menn med lave testosteronnivåer. Denne urten har vist seg å øke testosteronnivået med 10-15% i noen tilfeller.

Men hvis du ser etter det tryggest, mest studerte supplementene, så er testosteronboostere veien å gå. De inneholder en blanding av de beste vitaminene og mineralene som fremmer testosteronproduksjon best mulig, og er veldig trygt.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hva er testosteronboostere?

Testosteron boostere er kosttilskudd som er formulert for å øke testosteronnivået best mulig hos menn.
Den vanligste årsaken til lavt testosteron er aldersrelatert testosteron nedgang. Men det er også andre årsaker som fedme, stress eller en stillesittende livsstil. Testosteronboostere bidrar til å bekjempe disse problemene ved å øke kroppens produksjon av testosteron.

Hva er fordelene med testosteronboostere?

Fordelene med testosteronboostere er mange. De kan hjelpe deg med å nå treningsmålene dine på best mulig måte, øke sexlysten din og mer. Det finnes mange forskjellige typer testosteronboostere på markedet i dag. Det finnes ingen løsning som passer alle for å øke testosteronnivået i kroppen, men det er mange naturlige måter å gjøre det på

Hvor lang tid tar det før testosteron boostere virker på kroppen?

Det er mange fordeler med å ta testosteronboostere, men det tar tid å jobbe med kroppen din. Det tar vanligvis 3-6 uker før du ser best mulige resultater, og de vil ikke fungere hvis du slutter å ta dem.

Dette er et kosttilskudd, produktet erstatter ikke et variert og balansert kosthold. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides.

Oppdatert

Referanser og sitater

Forskning.no

https://www.sciencedirect.com/-science/article/