Hem » Blogg » Beste Bokseball og Pæreball 2023 » Guide & Test

Beste Bokseball og Pæreball 2023 » Guide & Test

Ved å trene boksing kommer du i form, får mer energi og blir kanskje kvitt aggresjon. Takket være en bokseball kan du forbedre teknikken og refleksene dine betraktelig, og dermed nå treningsmålene dine.

Artiklene våre inneholder annonser

Testvinner beste Pæreball
Best i Test – UFC Speed Bag

Hva er en bokseball?

En bokseball som også kalles for pæreball, slagball eller speedbag

Det er et treningsredskap som brukes for å trene opp teknikk, hurtighet og reflekser innenfor boksing, MMA og andre kampsporter. Ballen sitter fast i et stativ som forankres i tak eller vegg. En bokseball kan også kalles for en pæreball, slagball eller speedbag.

Derfor bør du trene med en bokseball

En bokseball er et garantert treningsredskap på alle bokseklubber og brukes både av profesjonelle og amatører. Flere velger også å kjøpe egne bokseballer til hjemmet ettersom det gir så god trening.

I tillegg til at du med en pæreball kan utføre ordentlig artige treningsøkter kommer du til å merke at utholdenhet, teknikk, hurtighet og eksplosiv styrke forbedres. Dessuten kommer du til å brenne mange kalorier. Det er fordi du konstant beveger kroppen, spesielt armer og bein.

Som en bonus er boksing er skikkelig god måte å rense tankene og få negativ energi ut av kroppen på.

Kjøpeguide

Bokseballen og det den henger på kan bety to separate innkjøp, eller et kjøp av en komplett pakke. Det mest prisverdige er å kjøpe en komplett pakke.

Husk på at en bokseball på stang, som ikke trenger å festes i en vegg, ofte forbindes med en viss ustabilitet. Den lønner seg kanskje for et barn som ikke slår like hardt på bokseballen. Vi anbefaler at du satser på en opphenging som enten festes i tak eller vegg.

Toppliste

Vi har funnet fram en toppliste med de beste og mest prisverdige bokseballene på markedet for tiden. Vi har sett både på kvalitet og pris. Tidligere anmeldelser har også vært en viktig faktor.

Best i Tst
UFC Speed Bag Wall Mount Set
9.7/10Our Score

Vi tror

UFC Speed Bag Wall Mount Set er et godt valg for den som ønsker en profesjonell opphengingssett for speedbags hjemme. Brukere har rapportert at monteringen er enkel og at settet holder seg godt under trening. En fordel med dette settet er også at det er justerbart, slik at man kan tilpasse høyden etter behov.

En ulempe som noen brukere har nevnt er at skruene kan være litt vanskelige å få godt fast i veggen, så det kan være en god idé å bruke noen form for forsterkning for å sikre at settet sitter stødig.

Spesifikasjoner:

 • Inkludert i pakken2 x veggfeste, skruer, muttere, plater
 • Justerbar høyde: Ja
 • Maksbelastning: 45 kg
 • Materiale: Stål
 • Farge: Svart
 • Pris: 2199 kr

Siden inneholder reklame

Bokseball Refleks
9.2/10Our Score

Vi tror

Bokseball Refleks er en meget verdsatt produkt både av oss og brukere. Mange har sagt at det hjelper dem med å forbedre sin reaksjonstid og koordinasjon.

Fordelene med Bokseball Refleks inkluderer:

 • Enkel å bruke
 • Kan brukes av personer i alle aldre
 • Hjelper med å forbedre reaksjonstid og koordinasjon
 • ærbar og lett å ta med på reise

Det er imidlertid noen ulemper å nevne:

 • Kan være vanskelig å finne utfordringer som passer for erfarne brukere
 • Kan være litt kostbart sammenlignet med andre treningsprodukter

Spesifikasjoner:

 • Størrelse: 25 cm i diameter
 • Vekt: 400 gram
 • Materiale: Gummi og plast
 • Bruksområde: Reaksjonstrening, koordinasjon, fysisk kondisjon
 • Målgruppe: Alle aldre
 • Tilbehør: En elastisk stropp for å feste Bokseball Refleks på hånden, en pose for oppbevaring
 • Pris: 849 kr

Siden inneholder reklame

inSPORTline Pæreball

Beste bokseballen fra inSPORTline

I følge oss er dette den beste bokseballen på markedet akkurat nå. Det er en litt billigere ball som virkelig tåler en del. Den leveres komplett med et veggstativ. Ballen er laget av syntetisk materiale og måler 55cm i diameter.

Klikk her for å lese mer og kjøpe på CDON!

Everlast Speed Bag

Everlast Speed Bag

En annen ordentlig god og komplett ball. Ved kjøp medfølger et stativ og en standardsvirvel. Ballen er laget av PU-materiale og måler 60cm i diameter. Et virkelig godt produkt som tåler mange harde kamper.

Klikk her for å lese mer og kjøpe på CDON!

Sånn trener du med en bokseball

En bokser trener hardt, variert og målrettet. Boksetrening kan også være en del av et program for deg som egentlig har fokus på andre aktiviteter. Med en bokseball kan du enkelt gjennomføre boksetreningen hjemme. Nedenfor har vi satt opp et eksempel på hvordan en treningsøkt med en bokseball kan se ut.

Begynn med å varme opp. Det kan for eksempel være 10 minutter på et løpebånd eller en treningssykkel. Strekk ut over- og underkroppen for å forberede kroppen på boksetreningen.

På tide å begynne å bokse. Hold hendene nære bokseballen. Slå ballen med høyre hånd og la ballen svaie fram, tilbake og fram igjen før du slår igjen, denne gang med venstre hånd. Alternativt prøver du å finne en rytme der du slår høyre, høyre, venstre, venstre. Ta det rolig til å begynne med, du kan gradvis øke tempoet for hver økt.

Sist men ikke minst. Det er viktig å slå med yttersiden av hånda og å holde hendene rett mot bokseballen. Du skal ikke slå på ballen med knytt hånd eller knokene, da vil du miste kontrollen. På den måten kommer ikke ballen til å forsvinne ukontrollert til sidene.

Lykke til med treningen!

Oppdatert 28-12-2022