Hem » Blogg » Beste Massasjepistol 2024 – Fakta & Test

Beste Massasjepistol 2024 – Fakta & Test

Du har kanskje hørt snakk om massasjepistoler (som ofte blir kalt massage gun), som virkelig har eksplodert i popularitet i det siste. Det var rundt høsten 2019 det begynte å øke i popularitet, og siden 2020 har det fortsatt å økt og helt klart blitt et etablert hjelpemiddel innen trening og andre områder som har fått mye skryt.

Vi har satt sammen en kjøpeguide med fakta om hva du bør huske på når du skal kjøpe den beste massasjepistolen, vi har selvfølgelig også laget en best i test toppliste.

Artiklene våre inneholder annonser

Testvinner Beste Massajepistol

Vi prøver for tiden ut massasjepistoler fra Flowlife, våre første tester tyder på at disse vil ta over de første posisjonene i vår best i test. Disse finner du her -> Flowlife.

Du kan lese mer om disse produktene og vår test nedenfor.

beste massajepistol norge

Hva gjør en massasjepistol så bra?

En massasjepistol gir økt bevegelse, sirkulasjon og restitusjon

De fleste vet nok at massasje er bra for skadeforebyggende formål, for eksempel ved trening. Men da handler det jo om at en annen person masserer deg, som ikke alltid er like enkelt, og dyrt. Men med en massasjepistol kan du effektivt massere deg selv. På mange måter gir den også en bedre massasje enn mennesker kan gi.

En massasjepistol vibrerer med flere tusen slag i minuttet, og man kan bytte ut hodet for å oppnå ulike effekter med massasjen. Det er noe helt unikt, og ikke noe to menneskehender kan etterligne. Det kommer antakeligvis til å bli mer vanlig i framtiden at massører bruker massasjepistoler. Men allerede i dag kan du selv kjøpe en og gi deg selv førsteklasses massasje til en lav pris!

Finnes det noen ulemper?

Det finnes ingen kjente ulemper med en massasjepistol, at det skulle gjøre det er egentlig bare rart. Det er et redskap som hjelper kroppen å ha det bra, og det er jo bare positivt. Den eneste ulempen man kan trekke fram er at de koster en del. Men med dagens teknologi tenger det ikke å bli så dyrt, og du får en topp-modell for 4-5 tusen kroner. Det finnes også budsjettmodeller for ned mot 2-3 tusen kroner.

Hva skal du tenke på ved et kjøp?

Vi lister opp noen av de egenskapene og funksjonene som er bra å se etter når man er ute etter å kjøpe en massasjepistol:

 • Batteritid. Desto lengre du kan bruke pistolen jo bedre. De fleste av dagens modeller ligger på rundt 3-6 timer.
 • Frekvens. Hvor fort en massasjepistol vibrerer angis enten i Hz (slag per sekund) eller slag per minutt. Det viktigste ifølge oss er at man kan variere frekvensen i ulike nivåer.
 • Utbyttbare hoder. En viktig faktor er at selve hodet kan byttes ut så du kan variere effekten av massasjen.
 • Kvalitet. Skal du først bruke noen tusenlapper på et produkt kan det være lurt å kjøpe en litt bedre modell av et godt etablert merke. En viktig ting å se på er garantien som pleier å ligge på mellom 1-2 år.
 • Pris. Selvfølgelig er prisen viktig, men det er også koblet til punktet ovenfor. Det vil si at du burde unngå de billigste produktene spør du oss. Men samtidig skal du ikke betale unødvendig mye heller.
 • Anmeldelser og omtaler. Man kan ofte lese andre kunders tester, anmeldelser og omtaler på forskjellige nettsider. Dette er god informasjon for deg som tenker på å kjøpe.

Massasjepistol best i test toppliste

Vi har gått igjennom utvalget og lister opp de beste massasjepistolene ifølge oss under. Det vi har gått ut ifra er punktene ovenfor. Det vi har gått ut i fra er andre “best i tester”, anmeldelser og omtaler fra forskjellige brukere. Vi har også sett på treningsmaskinens prestasjon, funksjoner, kvalitet og pris.

#1 Hyperice HyperVolt Massage Gun

En massasjepistol best i test fra Hyperice

Dette er den beste massasjepistolen ifølge oss akkurat nå. Dette er en skikkelig kraftfull modell som også er veldig stille. Eneste ulempen er at batteritiden er litt lavere enn på andre modeller, men det veies opp av en kraftigere motor.

Les mer og kjøp på Gymgrossisten eller Sportgymbutikken!

#2 Lola Massage Gun, Black

lola massage gun

Lola Massage Gun er et ideelt valg for alle som tar trening og restitusjon seriøst. Med sin praktiske størrelse og kraftige ytelse er den perfekt for både idrettsutøvere og de som ønsker å lindre muskelspenninger etter en lang dag.

Hovedfordelene med Lola Massage Gun:

 1. Praktisk og Bærbar: Designet for enkel transport og bruk. Med en vekt på under 500 gram og dimensjoner som tilsvarer en iPhone, er den enkel å ta med seg overalt.
 2. Effektiv Muskelrestitusjon: Gir dyp muskelmassasje som kan forhindre ømhet etter trening og fremskynde restitusjonsprosessen.
 3. Enkel Bruk: En hånds betjening med justerbar hastighet og kraft gjennom en enkel knapp.
 4. Lang Batteritid: Med 14–16 timers massasje per lading, slipper du å bekymre deg for at den går tom for strøm.
 5. Flere Massasjehoder: Leveres med fire utbyttbare massasjehoder (kule, gaffel, ball og flat), som lar deg tilpasse massasjen til ulike muskelgrupper og behov.
 6. Kraftig og Justerbar: Tilbyr 4 massasjeinnstillinger og hastigheter fra 1400 til 3000 omdreininger per minutt, noe som sikrer effektiv behandling for en rekke behov.
 7. Automatisk Avstengning: Slår seg automatisk av etter 15 minutter for sikkerhet og batteribesparelse.
 8. Allsidig Bruk: Ikke bare for idrettsutøvere, men også for å lindre stive muskler etter lange arbeidsdager eller reiser.

Spesifikasjoner:

 • Vekt: Under 500 gram.
 • Mål: 16 cm i høyde, 9 cm i bredde, 5 cm i dybde.
 • Hastighet: 1400-3000 omdreininger per minutt.
 • Batteritid: 14–16 timer.

Pakken Inkluderer:

 • Lola Massage Gun.
 • Fire massasjehoder.
 • USB-ladekabel.
 • Stoffpose for enkel oppbevaring.

Les mer og kjøp på Gymgrossisten!

#3 Master Fitness MG500

Master Fitness MG500, gir en skikkelig god massasje!

Her er en litt billigere modell som fortsatt er skikkelig bra. Det beste kjøpet for deg som rett og slett vil være litt mer økonomisk!

Les mer og kjøp på Gymgrossisten eller Sportgymbutikken!

Vi prøver for tiden ut massasjepistoler fra Flowlife, våre første tester tyder på at disse vil ta over de første posisjonene i vår best i test. Disse finner du her -> Flowlife.

Sånn bruker du en massasjepistol

Det er enkelt å komme i gang og du trenger ingen forkunnskaper, bortsett fra du grunnleggende funksjonene på din spesifikke modell. For eksempel bør du passe på så hodet sitter riktig i tillegg til at du har de innstillingene du liker.

Så er det bare å kjøre i gang og massere ønsket område og kroppsdel. Jobb langs med muskelfiberne og i retning mot hjertet. Så kan du gradvis øke trykket om du vil og det føles behagelig.

Historie

Til tross for at det har blitt så populært den siste tiden er ikke fenomenet nytt. Konseptet massasjepistol har vært i minst 2-3 tiår, men i starten handlet det mest om “hjemmesnekrede” modeller. Det sies at en tungløfter lagde den første massasjepistolen av en modifisert stikksag. Mange har gjort lignende ting, og ofte har man brukt en golfball som hode.

Men å bruke en modifisert arbeidsmaskin har selvfølgelig mange ulemper og problemer. De første kommersielle massasjepistolene som kom ut på markedet var selvfølgelig mye bedre, men sammenlignet med dagens avanserte og fine modeller er de ikke så veldig bra.

Sammendrag

En massasjepistol, eller massage gun, er en effektiv måte å få ypperlig god massasje uten å få hjelp av noen andre. Kroppen din får økt bevegelse, forbedret sirkulasjon og best mulig restitusjon etter trening. De er enkle å bruke og kommer mest sannsynligvis til å gi deg mersmak etter første bruk. Du sparer også masse penger i forhold til å skulle gå til en vanlig massasjesalong.

Hvis du er interessert i en massasjepistol så er du kanskje også interessert i en fotmassasjeappara, massasjedyne eller en massasjepute?

Lykke til!

Oppdatert