Hem » Blogg » Beste Magehjul 2024 » Guide & Test

Beste Magehjul 2024 » Guide & Test

Har du blitt lei av de klassiske mage-og kjerneøvelsene som situps og planken? Kanskje du har begynt å se etter et treningsredskap som gir en effektiv trening av magemuskler, rygg og armer. En enkel måte å trene nettopp disse musklene på er ved hjelp av et magehjul. Du får effektiv trening for en relativt billig penge.

Artiklene våre inneholder annonser

Hva er et magehjul?

Et magehjul er et treningsredskap som gir en effektiv trening av blant annet magemusklene. Redskapet er utformet som et hjul som rulles framfor deg når du stå på kne. De kalles også for treningshjul, ab roller eller ab wheel.

Trening med et AB Wheel

Toppliste

I jakten på det beste magehjulet har vi gått igjennom utvalget i de største svenske butikkene for sport- og treningsredskap. Deretter har vi laget en liste over topp tre treningshjul. For å havne på topplista er produktet av god kvalitet, prisverdig og har fått gode anmeldelser fra tidligere kjøpere.

#1 Casall Ab roller

Det beste magehjulet!

Dette er det beste magehjulet på markedet nå ifølge oss. Produsenten, Casall, har et godt rykte takket være at de lager skikkelig gode treningsredskaper av kvalitet. Med i kjøpet følger knebeskyttere med, som betyr at du ikke trenger å kjøpe en treningsmatte eller lignende for å komme i gang.

Klikk her for å lese mer og kjøpe på Gymgrossisten!

Klikk her for å lese mer og kjøpe på CDON!

#2 Iron Gym Dual AB Wheel

Iron Gym magehjul

Dette er en skikkelig utsliter med doble og stabile hjul. Hjulets håndtak er utrustet med anti-glid for at du skal kunne fokusere på holdningen din gjennom hele øvelsen. Et ordentlig godt kjøp.

Klikk her for å lese mer og kjøpe på Gymgrossisten!

#3 Abilica treningshjul

Et treningshjul fra Abilica

Dette er et godt treningshjul fra Abilica. Dette produktet har også doble hjul, og er enkel å bruke siden hjulene skaper ekstra god stabilitet. Med på kjøpet får du en liten matte å sette knærne på.

Klikk her for å lese mer og kjøpe på Gymgrossisten!

Derfor trenger du et magehjul

Et magehjul gir effektiv trening av magemusklene. Rygg og armer får også god trening. En stor fordel er at redskapet er veldig enkelt å bruke. Så lenge du passer på å spenne kjernemuskulaturen og holde ryggen rett kommer magehjulet til å gi resultater.

En annen fordel er at det er et relativt smidig treningsredskap. Du kan oppbevare det uten at det tar for stor plass, og du kan ta det med om du for eksempel skal på hytta en helg. Sist men ikke minst, et treningshjul er et ganske billig treningsredskap.

Sånn bruker du det

Sett deg på kne foran hjulet og hold i håndtakene som sitter på hver side av hjulet. Rull hjulet framover så kroppen gradvis senkes mot gulvet. Underveis holder du ryggen rett og unngår å svaie. Du skal spenne kjernemuskulaturen og prøve å senke deg så langt ned du bare klarer uten å miste kontroll på kjernen og ryggen. Når du er så dypt du klarer trekker du deg opp igjen til startposisjon.

Lykke til med magetreningen!