Hem » Blogg » Beste Risprotein 2024 » Guide & Test

Beste Risprotein 2024 » Guide & Test

Trener du mye og vil bygge muskler? Eller leter du etter en næringsrik matbit? Risprotein er et vegetabilsk og allergivenlig proteinpulver som passer de fleste. Selv du som vil regulere vekten din, opp eller ned, kan bruke proteinpulver fordi det gir en god metthetsfølelse.

I denne artikkelen vil vi finne ut hva som er greit å huske på når du kjøper risproteinpulveret. I tillegg velger vi det beste ris proteinpulveret for å kjøpe og produserer en toppliste med best i test for kategorien ris proteinpulveret etter vår mening.

Artiklene våre inneholder annonser

Testvinner beste risproteinpulveret

Du kan lese mer om disse produktene og vår test nedenfor.

Hva er Risprotein?

Risprotein

Det er også kjent som risproteinpulver og er et vegetabilsk og vegansk proteinpulver laget av ris. Det inneholder rundt 80% protein, har en bred aminosyreprofil og har et godt opptak i kroppen.

Proteinpulveret blir anbefalt av biologiske leger, naturmedisinske leger og næringsterapeuter for å for eksempel gå ned i vekt, gå opp i vekt eller som næringsdrikke for vegetarianere. Det er også populært under sportstrening og fysiske prestasjoner, eller som en næringsrik mellomdrikke.

Risproteinpulver passer også til deg som er laktoseintolerant, melkeallergiker eller som vil spise plantebasert kost siden det er allergivennlig og helt vegetabilsk.

Sånn bruker du risproteinpulver

Pulveret blandes med veske og drikkes 1-2 ganger daglig som et kosttilskudd. Det passer godt til å blande i yoghurt eller smoothies. Om du tilsetter favoritt-bær eller frukt får du en ekstra digg og næringsrik proteindrikk.

Risproteinpulver tåler varme godt. Ettersom proteinstrukturen ikke ødelegges ved oppvarming kan du også bruke pulveret til matlaging.

Toppliste risproteinpulver

Vi har laget en toppliste med de beste risprotein-produktene ifølge oss. Samtlige produkter er økologiske og uten tilsetninger. Vi ser på pris, kundeanmeldelser og produktets innhold når vi velger våre produkter som er best i tester.

#1 Sunwarrior Classic Risprotein

(5/5)⭐⭐⭐⭐⭐ Anmeldelse » Pris kr 479 ,-

Beste risproteinpulver

Dette risproteinet er laget av fermentert rå ris og har et høyt innhold av aminosyrer med BCAA. Det inneholder bare naturlige ingredienser.

Klikk her for å lese mer og kjøpe på Bodystore!

#2 Risprotein 80% Eko, 250 g, Rawpowder

(5/5)⭐⭐⭐⭐⭐ Anmeldelse » Pris kr 93 ,-

Risprotein Eko Fra Rawpowder

Økologisk risproteinpulver laget av rå ris. Helt uten smak og andre tilsetninger. Én forpakning inneholder ca 8-12 porsjoner.

Klikk her for å lese mer og kjøpe på Bodystore!

Derfor bør du spise det

Alle musklene i kroppen din er bygd opp av proteiner. Dette gjør selvfølgelig protein til et sentralt næringsstoff ved muskelbygging. De fleste som spiser proteinpulver uansett form spiser det for å øke og opprettholde muskelmassen sin. Selv om protein er en stor del av maten vi spiser kan det være vanskelig å nå opp til den proteinmengden som kreves for et godt treningsresultat. Dermed kan proteinpulver være et bra kosttilskudd.

Til forskjell fra myse- og kaseinprotein er risprotein helt vegetabilsk. Dette er en stor fordel for deg som er sensitiv mot laktose, allergisk mot melk, veganer eller vegetarianer. Risprotein har en veldig rik aminosyreprofil. Det sies at profilen nesten er identisk med morsmelk, noe som gjør det optimalt som proteintilskudd.

Risprotein gir deg en metthetsfølelse og er dermed et godt mellommåltid. Siden du føler deg mett finnes det gode muligheter til å gå ned i vekt. Drikker du en proteindrikk med risprotein til mellommåltidet kommer du til å holde deg mett og dermed ikke risikere å kjenne på søt sug og småspising.

Dette er et kosttilskudd, produktet erstatter ikke et variert og balansert kosthold. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides.

Oppdatert 28-12-2022