Hem » Blogg » Beste Slagdukke 2024 » Guide & Test

Beste Slagdukke 2024 » Guide & Test

Vil du trene allsidig med resultater på både styrke, balanse og utholdenhet er boksing en ordentlig god treningsform. Takket være en slagdukke kan du utføre treningen din hjemme og nyte mange herlige treningstimer i hjemmet.

Artiklene våre inneholder annonser

Testvinner beste Slagkudde
Best i test – Slagdukke Poor Bob

Hva er en slagdukke?

En slagdukke som også kan kalles for en bokse dukke eller poor bob

Det er en boksesekk som utseendemessig ligner på overkroppen til et menneske. Dukken er ofte en stående boksesekk, men det finnes også hengende varianter.

En slagdukke kan også kalles for en bokse dukke eller poor bob, der bob er en forkortelse av Body Opponent Bag.

Toppliste beste bokse dukke !

Nedenfor har vi satt sammen en liste av de beste poor bob-slagdukkene på markedet ifølge oss. Utvalget er ikke så stort, men det finnes noen gode modeller å velge mellom.

Det vi har gått ut i fra er andre “best i tester”, anmeldelser og omtaler fra forskjellige brukere. Vi har også sett på treningsmaskinens prestasjon, funksjoner, kvalitet og pris.

Én ulempe med treningsredskapet er at dukkene er relativt dyre i innkjøp. Det er likevel en veldig god investering som kommer til å gi deg mange treningstimer og mye glede. Ikke for å glemme – en veltrent kropp.

Du skal som oftest fylle slagdukken med vann eller sand for å stabilisere den. Enten henter du tørr sand ute eller kjøper en pakke på ditt nærmeste byggvarebutikk.

Best i test
Slagdukke Poor Bob, Century
9.5/10Our Score

Vi tror

Century's slagdukke Poor Bob har fått gode anmeldelser fra oss. Brukere har også sagt at den er bra for trening av teknikker og har en realistisk følelse. En fordel med denne slagdukken er at den har en stabil stilling og kan justeres i høyde og vinkel. En ulempe kan være at den ikke har så mange forskjellige innstillinger for ulike teknikker.

Spesifikasjoner:

 • Materiale: Skumgummi
 • Høyde: 105 cm
 • Base: 60 cm i diameter
 • Vekt: 14 kg
 • Maksimal belastning: 100 kg
 • Pris: 9495 KR

Siden inneholder reklame

HAMMER BOXING Stående boksesekk Perfect Punch
9.2/10Our Score

Vi tror

HAMMER BOXING Stående boksesekk Perfect Punch er en utmerket produkt for de som elsker å bokse. Våre brukere har sagt at sekken er veldig stabil og har god kvalitet. Den gir en realistisk følelse av å bokse mot en ekte person.

Fordelene med sekken er at den er enkel å montere og kan justeres i høyde og vinkel for å passe ulike brukere. Den er også veldig robust og tåler harde slag.

En ulempe med sekken er at den kan være litt tung å flytte rundt, så det er bra å ha et fast sted å sette den på.

Spesifikasjoner:

 • Materiale: PVC-belagt nylon
 • Størrelse: 180 cm høy, 35 cm diameter
 • Vekt: 35 kg
 • Maks last: 100 kg
 • Farge: sort/rød
 • Pris: 5939 KR

Siden inneholder reklame

Fighter Slagdukke Torso

Fighter bokse dukke

Ettersom produsenten er Nordens største leverandør av kampsportutstyr kan man trygt si at de vet hva som er etterspurt. Høyden er på 175cm og skulderbredden på 50cm. Du fyller selv foten med vann eller sand for å stabilisere den.

Klikk her for å lese mer og se de beste prisene hos CDON!

Bruce Lee – Slam Man bokse dukke

Bruce Lee Slam Man bokse dukke

Denne boksedukka er litt spesiell fordi den er utstyrt med blinkende lamper og er justerbar i høyden. Når du slår på den blinker lampene. Du kan selv justere høyden i tre ulike høyder, 162cm, 173cm eller 183cm. Skulderbredden er på 41cm. For å stabilisere den fyller du foten med sand. Slagdukken er programmert med fem ulike treningsprogram.

Klikk her for å lese mer og se de beste prisene hos CDON!

Hengende slagdukke

Bra hengende slagdukke

Dette er en litt billigere variant av en slagdukke som dessuten er opphengbar. Den er ikke fullt like virkelighetstro som de to andre dukkene i topplista. Den er 135cm høy og 35cm i diameter. Vekten ligger på 34kg.

Klikk her for å lese mer og se de beste prisene hos CDON!

Derfor bør du trene med en Poor BOB

Vi begynner med å prate om treningsfordelene med en boksesekk. Boksing er en veldig effektiv og allsidig treningsform. Du trener utholdenhet, styrke, smidighet og balanse. Boksetrening kan også gi deg mentale fordeler. Du kan gi slipp på både frustrasjon og stress ved å slå på en slagdukke.

En fordel med nettopp en slagdukke er også at den faktisk ligner på et menneskes overkropp, noe som gjør treningen veldig mye mer autentisk. Dukkens utforming med for eksempel armer og skuldre som stikker ut og et hode gjør ganske så stor forskjell sammenlignet med en enkel sekk.

Andre fordeler med en egen bokse dukke er at du kan trene hjemme når du selv har tid og lyst. De gangene mange verken har lyst eller ikke kommer seg til treningssenteret er en poor bob en veldig god investering som føles nedbetalt igjen ganske fort. Du kan enkelt holde deg i form og bli kvitt frustrasjon.

Ettersom slagdukker generelt sett er stående slipper du å henge den opp. Det betyr at du slipper å lage hull i tak eller vegger, og at du enkelt kan flytte på dukken om du skulle trenge å flytte på den eller trene utendørs når været er fint.

Et tips om du vil øke intensiteten når du bokser på dukken er å bruke en vektvest. Etter noen økter med vektvesten kommer du til å hoppe rundt lett som en fjær uten den!

Lykke til med treningen!

Oppdatert 27-12-2022